zondag 17 januari 2010

Naar de Opa's & Oma's

Afgelopen donderdag mocht ik mee naar de opa's & oma's.
We werden opgehaald door een busje, waar we met zes kindjes en een leidster in konden. Er was nog één plaatsje vrij en daar kon ik zitten. Toen alle kindjes in de autostoelen zaten, reden we naar het verzorgingstehuis in Borne.

We kwamen aan en daar zaten de opa's en oma's al op ons te wachten. Sommige kinderen waren verlegen en wilden op schoot zitten. De begeleidster, had ranja voor de kinderen gemaakt en bood ons een kopje koffie of thee aan. Toen kregen we nog een koekje en de kinderen aten het lekker op.

De begeleidster vroeg aan de kinderen, of ze het leuk vonden om te kleuren? Dit wilden ze wel. Elk kind mocht een kleurplaat uitkiezen. Alle kindjes hadden mooi een kleurplaat uigezocht en gingen kleuren. De kinderen lieten hun kleurplaat zien aan de oma's en de oma's gaven complimenten. Dat was erg leuk om te zien.

Ook heb ik nog een praatje met een oma gemaakt, vertelde ze dat ze het het gezellig vond dat wij met de kinderen er waren. En ik vroeg of ze het leuk vond, om daar te wonen. Ze had het helemaal naar haar zin.

De kinderen waren klaar met kleuren. Na het kleuren hebben we met z'n allen gesjoeld, dat was erg leuk! Oma's en opa's zijn er heel goed in.

Het was een gezellige ochtend en een leuke ervaring om jong en oud bij elkaar te zien.

Geen opmerkingen: